Wijhe, 16 augustus 2009

3 Daft Monkeys op Keltisch Festival Wijhe

Op 5 september zal de Britse band 3 Daft Monkeys op de vijfde editie van het Keltisch Festival in Wijhe spelen. Het is voor het eerst in de geschiedenis van het festival dat een buitenlandse band optreedt. Herman Post, medeorganisator van het festival, is bijzonder blij met de toezegging. “De 3 daft monkeys hebben al vele successen behaald op festivals in Groot Brittanië en andere landen in Europa. Wij zijn bijzonder trots dat ze ook op ons festival willen optreden. De bandleden zijn echte virtuozen, die diepe indruk maken met hun vakmanschap en fantastische arrangementen”, vertelt Post trots.

3 Daft Monkeys is een akoustische band uit Cornwall bestaande uit Tim Ashton, Athene Roberts en Jamie Waters. Zij combineren zang, viool, gitaar met 12 snaren, basgitaar en voetdrum in muziek die onder andere Keltische invloeden kent. Daarnaast hebben zij zich laten inspireren door Latino, Dance, Traditionele folkmuziek, Balkan, Punk en Reggae.

Het Keltisch Festival vindt plaats op 5 september in park Wijhezicht (achter het gemeentehuis). De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op: www.keltischfestivalwijhe.nl

Einde persbericht

Meer informatie voor pers bij Herman Post, 06 43 888 000