Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

themamiddag 'Keltisch in Utrecht'

  • Stichting A.G. van Hamel

    De Stichting A.G. van Hamel voor Keltische Studies probeert al 14 jaar het draagvlak voor Keltische Studies in Nederland te verbreden, als wel geïnteresseerde leken en keltologen te voorzien van de juiste informatie op het vakgebied. Dit doet zij door het organiseren van lezingen, tentoonstellingen, excursies en het uitgeven van het viermaandelijks semi-wetenschappelijk tijdschrift Kelten.

    Op 8 oktober organiseert de stichting haar jaarlijkse Van Hamel-lezing. De Van Hamel-lezing wordt altijd uitgesproken door een internationaal vermaarde keltoloog en dit jaar zal dit Peter Schrijver zijn, de nieuwe hoogleraar van de vakgroep Keltisch aan de Universiteit van Utrecht. De Van Hamel-lezing zal dit jaar vooraf gegaan worden door drie lezingen door Utrechtse keltologen en zo zal een themamiddag over ?Keltisch in Utrecht? ontstaan.

    Bij deze willen wij geïnteresseerden uitnodigen voor deze gratis toegankelijke themamiddag. Een programma van de middag en informatie over tijd en locatie kun je vinden op www.vanhamel.org.

  • Nestor-F

    Heel goede serieuze instelling. Ben er begunstiger van vanaf het begin. Zeer nuttige informatie voor een ieder die min of meer “wetenschappelijk”de Kelten bestudeerd. Weinig tot niets over druidenriten, boomkalenders e.d.