Elfennacht ? Fantasy Dancenight - elf maart

Vrijdag elf maart is er de tweede editie van Elfennacht ? Fantasy Dancenight.

Deze keer in Utrecht in Tivoli De Helling (www.tivoli.nl).

De avond begint om 23:00 uur en zal tot 04:00 uur duren.

Muzikaal kun je weer van alles verwachten dat binnen de termen medieval, folk, pagan, ethereal, ritual en mystical past. De muziek zal ook deze keer door dj?s Eöl, Wizard en Cabal verzorgt worden.

Vorige keer was er enige onduidelijkheid over de leeftijdsgrens. Helaas is het nu zo dat elfen, tovenaars, kobolden, et cetera die nog geen 16 mensen jaren zijn het domein niet mogen betreden. Ook niet onder begeleiding. Sorry hier voor, helaas zijn de algemene leefregels zo.

Er is een dresscode (fantasy) maar deze is niet verplicht.

De voorverkoop is reeds gestart. Entreekaarten zijn te koop bij Tivoli aan de dagkassa (Oudegracht 245), Plato Utrecht (Steenweg 13) en ticketservice (www.ticketmaster.nl).

Je kunt ook kaarten reserveren via info@slumberlandrecords.nl je krijgt dan een reserveringsnummer waarmee je op de avond aan de kassa je kaart(en) kunt ophalen. Je hoeft ook pas dan te betalen. Mensen die reserveren maken kans om een cd te winnen. We hebben een aantal weggeef exemplaren van de cd van Ars Ultima (http://www.arsultima.com/), een groep uit Zweden/Denemarken die middeleeuwse muziek speelt, en van de cd Neun Welten (http://www.neunwelten.com/) een Duitse groep die sfeervolle folk muziek maakt. Beide bands zullen 23 en 24 april optreden op de Elf Fantasy Fair.

De cd ontvang je ook aan de kassa na betaling van je entreekaartje.

Natuurlijk geven we niet aan iedereen een cd weg. De eerste reservering krijgt een cd en daarna iedere vijftigste (dus nr. 1, nr. 51, nr. 101, etc.).

Tot elf maart!